Katlas valpar

Katlas valpar

Om bloggen

Den här bloggen handlar om Katlas valpar. Hon har fått tre kullar och det står om alla i bloggen. De yngsta högst upp! Mer om kenneln och hundarna finns på www.skullebo.se

Oj, så stora!

ValparnaPosted by Ingela Carlén 21 Nov, 2011 14:08

Utropet i rubriken får jag ofta höra i dessa dagar. Valparna växer verkligen så det knakar! Idag är de redan 7 veckor smiley. Vart har tiden tagit vägen? De utvecklas mentalt minst lika fort som de växer. Calli är redan rumsren om man bara är uppmärksam på hennes signaler och de andra är på god väg. Calypso klättar, med mycket möda och stort besvär, in i valphagen när han är lös i huset och blir sömnig smiley.

Nu har alla valparna nya hem som väntar på dem! Calypso flyttar till Hilda och Viktor i Kalmar, Kalli flyttar till Lotta med familj i Stockholm, Clara flyttar till Rose-Marie i Ulrika (bara 2 mil härifrån!) Och Cessi flyttar till Maria i Uppsala! Så tre av dem blir stadsbor och en kommer att bo på rena rama vischan!

De har åkt bil en gång och alla skötte sig med den äran får jag säga. De var tysta och det var bara en som kräktes lite lite. Så det känns lovande! Katla var åksjuk som liten och i en av hennes tidigare kullar var valparna väldigt åksjuka.

De äter nu mer och mer "riktig mat", men de får både torrfoder, färskfoder och BARF. Det är inte minsta tvekan om vad som är godast smiley. När de får kött är de snabbt framme och norpar åt sig en bit och lägger sig sedan på behörigt avstånd från de andra för att tugga i sig den!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.