Katlas valpar

Katlas valpar

Om bloggen

Den här bloggen handlar om Katlas valpar. Hon har fått tre kullar och det står om alla i bloggen. De yngsta högst upp! Mer om kenneln och hundarna finns på www.skullebo.se

Nej, inte sålda!

ValparnaPosted by Ingela Carlén 14 Nov, 2011 23:41

Två valpar har definitivt hittat sina nya hem! Det är Calli som ska flytta till Stockholm och Clara som ska flytta till Ulrika-skogen bara 2 mil härifrån!

De andra två är fortfarande till salu. Eller är de det smiley? Calypso ska säljas, men Cessi kanske blir kvar här, vem vet? Eller också får hon flytta till en trevlig fodervärd. Som ni hör är det ganska öppet när det gäller henne!

Calypso ska hur som helst flytta. Fast det är ju synd att man inte har hur mycket plats och tid som helst... Han är en riktig goding och ser dessutom mycket lovande ut!

Nu kommer en bildbombning också. Det var ju några dagar sedan för kameran har varit på vift i Småland. Men nu är den hemma igen och har fått jobba!

Och till sist en bild på vackra Klara (som inte är en papegoja)!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by sara 19 Feb, 2014 09:30

hej vilken liten sötnos klara var kance köpa henne i framtiden men just nu inga fler djur hemma säger mamma men jag sara vill så jätte järna ha en hund för min förra hund nikita dog i canser var dok bara nio år gammal :P