Katlas valpar

Katlas valpar

Om bloggen

Den här bloggen handlar om Katlas valpar. Hon har fått tre kullar och det står om alla i bloggen. De yngsta högst upp! Mer om kenneln och hundarna finns på www.skullebo.se

Fyra veckor (och en dag)!

ValparnaPosted by Ingela Carlén 01 Nov, 2011 22:59

Valparna är nu ute allt mer. Tre gånger om dagen har det blivit de sista dagarna och kanske en kvart åt gången. Men tiden ökar stadigt!

Vad har hänt mer? Jo, de har smakat på det som de vuxna äter. Såhär såg det ut då!

De har också fått sin andra omgång avmaskningsmedel. Inte helt i onödan, för en död mask har jag faktiskt sett! Den här gången åt de det så snällt blandat med lite hjortfärs (enligt principen att endast det bästa är gott nog åt mina hundar)!

Fortfarande sover de otroligt mycket. Som uppfödare önskar man att man kunde ställa om dem till fler och längre vakenperioder nu och färre när de börjar bli flyttfärdiga (eller i alla fall senare morgnar då!) smiley.

Jag hoppas att det fina vädret håller i sig så att de även fortsättningsvis kan vara mycket ute. I ena änden av sin valphage har de en vetbed att sova på. Jag tror inte att de har varit i den änden på flera dagar. Sover där gör de definitivt inte! Lapphundar vill ha det svalt och numer är det trängsel i andra änden av hagen där det är en dörr som det drar lite från. Den dörren är alla lapphundars favorittillhåll!

Den här bilden togs just där för bara några sekunder sedan!

Ett annat sätt att sova presenteras här!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Jenny Andersson-Mård 04 Nov, 2011 00:33

Haha sådär sov våran lilla dam när vi va och hälsa på henne då hon var fem veckor :) Man saknar att hon inte är sådär liten. Hon blir 11 mån snart.

Posted by Moa 02 Nov, 2011 09:33

Ååå!!!! Dom är så söta!!!!!

Posted by Anna Bilbo & Gimli 02 Nov, 2011 07:06

Sötnosar!! :))