Katlas valpar

Katlas valpar

Om bloggen

Den här bloggen handlar om Katlas valpar. Hon har fått tre kullar och det står om alla i bloggen. De yngsta högst upp! Mer om kenneln och hundarna finns på www.skullebo.se

Veterinärbesök

ValparnaPosted by Ingela Carlén 25 Nov, 2011 23:08

Idag har valparna och jag varit hos veterinären. Det gick bra och till min stora glädje kunde veterinären känna Calypsos båda testiklar. Jippi!

Tyvärr var valarna den här gången rejält åksjuka. Så nu vet jag att innan de ska åka hem ska de inte ha mat på ett antal timmar och de ska även få åksjuketabletter. Det är viktigt att ge det för annars blir åksjukan väldigt snabbt inlärd. Många hundar börjar drägla bara de förstår att det ska bli bilåkning av. Då blir åksjukan väldigt svår att jobba bort.

Igår tog vi kort av valparna stående. De blev inte så bra tyvärr... Men här är i alla fall Calypso. Bilden blev tillräckligt bra för det här formatet smiley.

Och här är Cessi.

Ingen av dem ser speciellt lycklig ut, så det experimentet skippar vi hädanefter smiley.

Calypso blir den första som flyttar. Han åker hem till Kalmar redan på måndag. Cessi och Calli åker båda i slutet av veckan. Som tur är blir Clara kvar någon vecka till, så att både jag ocks Katla får en gradvis avvänjning från valpar!

Min tvättstuga är full av grejer som ska med vlparna när de flyttar. Jag hoppas att valpköparna har stora bilar smiley. Det är 4 kg torrfoder, filt, leksaker, bajspåsar, mer leksaker, tuggpinnar och så alla papper, boken och skiva från SKK, stamtavla, ditten och datten och så en bok som jag skickar med. Plus att jag kommer att skicka med både färskfoder och BARF-foder! Undrar om jag har glömt något?