Dizis valpar

Dizis valpar

Titta också på:

Presentation av mig: http://www.skullebo.se/j-presentation.html

Dizis sida: http://www.skullebo.se/dizi.html

Z-kullens sida: http://www.skullebo.se/z-kullen.html

Skaffa hund: http://www.skullebo.se/skaffahund.html

Köpa valp av oss: http://www.skullebo.se/kopavalp.html

Skötselråd: http://www.skullebo.se/hundskotsel.html

Dagsfärska bilder på Zkoj

Min Bästa Vän ZkojPosted by Jessika Carlén 02 Sep, 2009 01:20

Har glömt att skriva det förut men han är en väldigt mjuk och snäll kille samtidigt som han är otroligt framåt. Kommer nog bli lätt att jobba med vad han än får syssla med när han blir stor!

Kolla öronen! smiley

Uppdatering om Zkoj 9 v gammal

Min Bästa Vän ZkojPosted by Jessika Carlén 24 Aug, 2009 23:48
Zkoj är en kul kille som ÄLSKAR att springa! Han lägger öronen bakåt, vänder ut-och-in på ögonen och bara njuter! smiley Skulle nog vilja komma till någon som vill träna sök eller rapport så att han får springa fort, fort! Räddning är nog ett annat yrke som skulle kunna passa. Idag var vi i källaren och hade miljöträning och det finns bara ett ord MODIG! Det var kanonkul att utforska det där skumma stället och fast jag stökade omkring lite i mitt förråd så var det inget som rubbade hans självförtroende. På vägen tillbaka genom en lång korridor slocknade lyset men inte ens det rörde honom i ryggen (det blev nästan kolsvart). Han letar fortfarande efter det ultimata hemmet där han får springa mycket!

Presentation av Zkoj 6,5 v gammal

Min Bästa Vän ZkojPosted by Jessika Carlén 07 Aug, 2009 23:23

Hane 2. Även kallad ”Lillklumpen” då han varit näst störst men nu är det några av tjejerna som växt om honom (för tillfället i alla fall).

Hade märkning på vänster has först och har nu ett blå/gult halsband.

Är också en cool kille och en av dem som inte utmärker sig så mycket. I skogen, när vi har ”egentid” är det dock han som tar de största svängarna och är mest nyfiken. Allt måste kollas! Verkar än så länge ha lite mer fart än storebrorsan men som sagt så har hanarna varit lite senare med sin energikick så det kanske är tillfälligt. Klar med maten som nummer fyra. Hanarna håller ihop och har höger öra upp och vänster ner nu. Zkoj hade båda upp i en dag men sen kom han på att det nog inte var så manligt...så han fällde ner vänster helt igen.