Dizis valpar

Dizis valpar

Titta också på:

Presentation av mig: http://www.skullebo.se/j-presentation.html

Dizis sida: http://www.skullebo.se/dizi.html

Z-kullens sida: http://www.skullebo.se/z-kullen.html

Skaffa hund: http://www.skullebo.se/skaffahund.html

Köpa valp av oss: http://www.skullebo.se/kopavalp.html

Skötselråd: http://www.skullebo.se/hundskotsel.html

Före och efter

Min Bästa Vän ZtellaPosted by Jessika Carlén 02 Sep, 2009 00:30

Min och Dizis första valp...flyttade först! Lite sorgligt, väldigt roligt, lite tomt men ganska skönt... (Naturligtvis är det Ztoj och Ztella, alias Klumpen och Lillan, som ligger och "kuddar" varandra, som alltid...Zpexa har fått ta över lite efter Ztella nu men hon och Ztoj busar mest.)

Uppdatering om Ztella 8 v gammal

Min Bästa Vän ZtellaPosted by Jessika Carlén 25 Aug, 2009 00:41

Ztella är och kommer nog alltid vara en mycket pussglad hund! Hon älskar att pussas och visar det väldigt intensivt! smiley Så länge hon var kvar här var hon alltid först framme när jag gick in till valparna och alltid mest intensiv. Har ett extra stort föremålsintresse och var t ex först med att bära på tennisbollen (jag trodde inte ens att lilla "Lillan" kunde gapa så stort då, men det kunde hon) och först med att bära metallapporten när de fick kolla in den. Först med allt är hon "Lillan", först född, först att äta på mamma, först att bära grejer, först att bli "tingad", först att flytta, var ska detta sluta?! Hon lyckades charma in sig i ett för henne perfekt hem och har flyttat till Micke med familj i Jönköping där hon ska bli näst intill ihjälpussad skulle jag tro, men hon ska även få träna lite andra hjärnceller och naturligtvis bli först med att bli lydnadschampion?!? smiley Hittills är de mycket nöjda med sin guldklimp och jag skulle gissa att hon är mycket nöjd med sin flock också!

Ztella har som sagt fått en egen blogg: http://blog.vatterstranden.com/

Presentation av Ztella 6,5 v gammal

Min Bästa Vän ZtellaPosted by Jessika Carlén 07 Aug, 2009 22:17

Tik 1. Har blivit kallad ”Lillan” sen hon föddes eftersom hon hela tiden varit minst, men inte nu längre!

Hade märkning på höger bak först och har nu ett röd/lilarandigt halsband. Är dessutom en eller två nyanser ljusare än de andra (jag tror dock inte att hon är så ljus som röd men det får framtiden utvisa) hon syns i alla fall oftast väldigt bra i mängden.

Hon kommer i full fart, är alltid först framme när jag kommer in till dem, något ”låg kroppsställning” när hon kommer fram, viftar på hela kroppen och är bara sååå glad att jag kommer. Lycklig som sin mamma! Är en av dem som är mest energisk men äter långsamt. Hon äter alltid upp men tar det lite lugnare än de flesta och har inte tid att börja äta direkt, eftersom jag kommer så hon måste springa runt och visa hur glad hon är en stund först. Alltid sist eller näst sist färdig med maten och nästan alltid bland de sista att somna när de busat.

De första två bilderna är sen i lördags och de andra från i söndags när jag hade "fotograf" smiley nu har hon båda öronen uppåt.

Tittar på katten? Vem då? Jag??smiley