Dizis valpar

Dizis valpar

Titta också på:

Presentation av mig: http://www.skullebo.se/j-presentation.html

Dizis sida: http://www.skullebo.se/dizi.html

Z-kullens sida: http://www.skullebo.se/z-kullen.html

Skaffa hund: http://www.skullebo.se/skaffahund.html

Köpa valp av oss: http://www.skullebo.se/kopavalp.html

Skötselråd: http://www.skullebo.se/hundskotsel.html

Också flyttat

Min Bästa Vän ZonniPosted by Jessika Carlén 02 Sep, 2009 00:41

Zonni har ju också flyttat till ett toppenhem! Här är några bilder (av väldigt många) jag tog ett par dagar innan flytten. Första bilden är sista dammsugarträningen här för henne. Jag har talat om för mina valpköpare att "dammsugaren lär de inte vara rädda för" eftersom Dizi är så störtcool med den och älskar att ligga i vägen. Zonni var den som var "mest bekymrad"...men ändå inte speciellt bekymrad! smiley OBS!Dammsugaren är på och jag har just lagt ner den för att ta ett kort.

Uppdatering om Zonni 9 v gammal

Min Bästa Vän ZonniPosted by Jessika Carlén 25 Aug, 2009 01:31

Zonni, den söta, söta lilla rävungen! Har tuffat till sig på sista tiden och var ju den som var mest framåt med fåren. Hästar fick de träffa i fredags och de andra tyckte det var lite konstiga saker, men inte Zonni inte, hon skulle fram och kolla på dem direkt! Hon är en tjej som använder sina ögon mycket mer än de andra (och kelpiesar i allmänhet använder ju sina ögon mer än många andra raser), hon har väldigt mycket "eye" när hon busar med de andra och hon ser allt som händer omkring henne. Min hallspegel är hon väldigt fascinerad av! Valparna har inte fått vara speciellt mycket i hallen (katterna har sina toalådor där och vill ha lite lugn och ro omkring sig :-)) men hon hade nog spanat in den ända från köket för det första hon gjorde, första gången i hallen, var att gå fram och sätta nosavtryck på spegeln! :-) Sen stod hon där och tittade på sig själv och de andra och busade lite med spegeln. De andra har ännu inte förstått att det är en spegel, de har bara konstaterat att det hänger något ointressant på väggen. Zonni har hittat ett toppenbra hem i Barsebäck hos Johan med familj. Hon ska få bli familje- och agilityhund (vilket borde passa lilla "Ztudsa"/"Zkutta"-tjejen) och förhoppningsvis lyckas Zonni övertala dem att lägga spår och skaffa får också! smiley

Presentation av Zonni 6,5 v gammal

Min Bästa Vän ZonniPosted by Jessika Carlén 07 Aug, 2009 22:48

Tik 2

Hade märkning på höger has först och har nu ett röd/grårandigt halsband (det grå bandet har lossnat lite och hänger ner vilket syns på en del kort).

Döpt efter sin mormorsmor Connie, ett namn jag först tyckte var konstigt på en tik men som blev toppenbra. Hon är den lugnaste av tikarna (även Connie var väldigt lugn för att vara kelpie därför blev det en Zonni nu). Det innebär naturligtvis inte att hon är någon soffpotatis, långt därifrån! Men hon är den enda av tikarna som inte direkt utmärker sig, förutom att hon äter fort (klar som nummer två för det mesta, någon gång först) och ofta är den som somnar först, i alla fall de senaste dagarna. Men det är så klart full fart med de andra när hon är vaken. Jo förresten, en sak till utmärker hon sig på, hon studsar väldigt ofta, mycket och gärna och borde ha fått heta Ztudsa som jag funderade på ett tag, men Zonni är finare. En väldigt, väldigt söt tik som ofta håller sig framför kameran.