Aayas valpar

Aayas valpar

Vi behöver en blogg!

ValparnaPosted by Ingela Carlén 20 Mar, 2016 07:35:53
Igår genomfördes Den stora valpflytten, d v s valparna flyttade från min mamma, där de är födda, hem till mig. Att de hittills har bott hos mamma beror på att jag ju till vardags jobbar, och i det här fallet var det en väldig tur eftersom jag ju också hamnade på sjukhus i nästan en vecka när de var små. Men nu är de alltså hemma, med allt vad det innebär! För valparna en stor inhägnad tomt i anslutning till deras innebostad i vardagsrummet och för mig slut på friden smiley. Nu är klockan 07.20 och de håller som bäst på att somna efter sin andra vakenperiod. Den första var klockan fyra... Vi har just infört en ny rutin; den inom inte håller sig lugn när de andra vill sova får sina klor klippta. Det är två av valparna som utmärker sig genom att ha mer energi än de andra, en brun och tan-pojke (som nu har fått ett gult halsband eftersom de är två som är väldigt lika). Han heter, lämpligt nog, Quick! Den andra som utmärker sig är den bruna tiken. Hon är även väldigt självständig och gick på flera egna utflykter redan under valparnas första utevistelse. Hon heter Qiwi.
Jag med värstingarna Qiwi och Quick (så det kanske inte bara var en slump att det var just de två jag höll i just då!!!).

Eftersom jag tycker att det är väldigt viktigt att jag känner individerna i kullen, inte minst för att de ska hamna hos rätt ägare, så kommer jag också sätta halsband på ett par av de svarta valparna under dagen. De är lite svåra att se skillnad på i farten! Det är ju hela tre tikar och en hane som är svarta med bara vita tecken. Några bilder från gårdagen, på valparna och pappa Toffee!!!  • Comments(0)//aayavalpar.skullebo.se/#post63