Aayas valpar

Aayas valpar

Önska

ÖnskaPosted by Ingela Carlén 16 Oct, 2010 19:35:13

Jag har funderat på om jag ska fortsätta skriva lite här om Önska och vad som händer i hennes liv. Kom fram till att jag ska det. Det är ju om inte annat kul för er valpköpare att se vad vi hittar på!

Det som har hänt sedan sist, d v s igår, är att hon har fått ett halsband som hon har på sig ganska mycket. Hon finner sig snällt, men oj vad det kliar! Vi tränar också inkallning närhelst tillfälle ges, d v s när det inte finns något annat som är roligare som lockar smiley.

Hon njuter av Aayas och Katlas fulla uppmärksamhet. Och min och barnens dessutom (Niklas har tagit semester och flytt fältet över helgen)!

Hon fick sova i hagen inatt tillsammns med mamma Aaya. Det fungerade en stund, tills Aaya kom på att hon kunde hoppa ut. Då blev Önska ledsen och väckte matte. Första gången var klockan 2 eller nåt smiley.

Någon av de närmaste dagarna ska vi gå på en liten promenad i omgivningarna. Jag bär henne då ner till strandpromenaden där hon kan få vara lös. Tanken är inte att hon ska ha koppel då utan hon får följa efter Aaya och Katla, men drar hon på för mycket egna äventyr så åker det på!

Här bilder på ett möte mellan henne och kattungen Ängsnejlika!

Och en lite trött sittande Önska. Mattes älskling smiley.

  • Comments(0)//aayavalpar.skullebo.se/#post45